
Koken op het hoogste niveau?
Met deze robuuste gietijzeren pan til je jouw kookkunsten naar een nieuw level. Soepen, sauzen oven en stoofschotels worden een feestje om te bereiden. Hij houdt de warmte gelijkmatig vast, voor langzaam garen tot de perfectie. Een stoofschotel dat uit elkaar valt van malsheid. Het water loopt je nu al uit de mond. En wist je dat je er ook heerlijk knapperig brood in kunt bakken? Van slow cooking tot ovenverse creaties: deze pan is het culinaire maatje die generaties mee gaat.
Ontdek onze Chef’s Favorite kerstpakketten
Hollandse kost.
De Dutch Oven is de perfecte pan voor heerlijk sudderend draadjesvlees of een oer hollandse stamppot. Hij is gemaakt van gietijzer en houd daarom het gerecht lekker lang warm, ook wanneer hij van het vuur is gehaald. En de emaille binnenkant voorkomt aanbakken en maakt makkelijk schoon. En staat stoer op ieders fornuis.
De oven
Heb je een lekker broodrecept? Het zal je verrassen hoe makkelijk het is om in de Dutch Oven een heerlijk vers, luchtig en knapperig brood te bakken. Verwarm de oven en Dutch Oven voor, volg het recept en na 20-25 heb je een heerlijk brood. Pas wel op en ovenwanten gebruiken!!! Want hij wordt loei en loei heet.

Allemans vriend
De Dutch oven straalt kwaliteit uit, is stoer en robuust met een tikkeltje nostalgie. Maar wat ook mooi is, hij is geschikt voor vrijwel alle warmtebronnen zoals gas, inductie, elektrisch, keramisch en voor de doorgewinterde chef zelfs op openvuur. Een steen, (maar dan gietijzer) goeie pan.